САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
koristeni

Совршена можност да купите користено возило во одлична состојба!

За сите користени возила во рамките на оваа понуда, Peugeot гарантира за:
● оригиналното потекло,
● впишаните километри и
● исправноста на возилата.

Сега имате избор!

Peugeot 208

Active PACK 1.5BlueHDI 100kc BMV6

Година на производство: 2021
Изминати километри: 950 km
Цена:15.990 € (988.182 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+REF+AFU+ESP+ Hill assist, 6 воздушни перничиња, еко LED предни светла, 16" TAKSIM алуминиумски наплатки, дигитален клима уред, Peugeot i-Cockpit®, Active Safety Brake, препознавање на сообраќајни знаци, радио со Bluethoot 7" екран на допир во боја, заден сензор за помош при паркирање, електрични преклопливи ретровизори со осветлување, централно заклучување со далечинско управување, автоматски активирање на дневни светла, темпомат со лимитер за брзина, Mirror Screen функција, седишта "Pneuma" 3D, бела боја

Peugeot 208

Allure 1.2PureTech 100kc

Година на производство: 2020
Изминати километри: 5.950 km
Цена:15.300 € (945.540 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+REF+AFU+ESP+ Hill assist, 6 воздушни перничиња, еко LED предни светла, 16" SOHO алуминиумски наплатки, автоматски клима уред, Peugeot i-Cockpit®, Active Safety Brake, препознавање на сообраќајни знаци, радио со Bluethoot 7" екран на допир во боја, електрична сопирачка за паркирање со hill assist, електрични преклопливи ретровизори со осветлување, централно заклучување со далечинско управување, автоматски активирање на дневни светла, темпомат со лимитер за брзина, Mirror Screen функција, 7,4 KW монофазен приклучок, стартување на возилото без клуч : Hands- free, седишта во комбинација 'Isabella' полу-кожа ефект, копче за Driver Mode, бела металик боја

Peugeot e-208

Allure Electric 50 kWh 136

Година на производство: 2020
Изминати километри: 12.500 km
Цена:32.450 € (2.005.410 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+REF+AFU+ESP+ Hill assist, 6 воздушни перничиња, еко LED предни светла, 16" SOHO алуминиумски наплатки, автоматски клима уред, Peugeot i-Cockpit®, Active Safety Brake, препознавање на сообраќајни знаци, радио со Bluethoot 7" екран на допир во боја, електрична сопирачка за паркирање со hill assist, електрични преклопливи ретровизори со осветлување, централно заклучување со далечинско управување, автоматски активирање на дневни светла, темпомат со лимитер за брзина, Mirror Screen функција, 7,4 KW монофазен приклучок, стартување на возилото без клуч : Hands- free, седишта во комбинација 'Isabella' полу-кожа ефект, копче за Driver Mode, сина металик боја

Peugeot 308

Style 1.5BlueHDI 100kc

Година на производство: 2020
Изминати километри: 6.700 km
Цена:15.900 € (982.620 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, 6 воздушни перничиња, автоматски двозонски клима уред, Peugeot i-Cockpit®, 9,7" екран на допир, радио уред со команди на управувач, Bluethoot handsfree поврзување со телефон, темпомат со ограничувач на брзина, пакет видливост, Радио уред RD6 со 6 завучника, MP3, USB, заден сензор за помош при паркирање, предни светла за магла, Mirror Link функција, дополнително затемнети задни стакла и заден ветробран, 16"алуминиумски наплатки, црвена металик боја

Peugeot 308 SW

Style 1.5BlueHDI 130kc

Година на производство: 2018
Изминати километри: 9.850 km
Цена:18.900 € (1.168.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, 6 Воздушни перничиња, автоматски двозонски клима уред, Peugeot i-Cockpit®, 9,7" екран на допир, радио уред со команди на управувач, Bluethoot handsfree поврзување со телефон, темпомат со ограничувач на брзина, пакет видливост, радио уред RD6 со 6 завучника, MP3, USB, заден сензор за помош при паркирање, предни светла за магла, Mirror Link функција, дополнително затемнети задни стакла и заден ветробран, 16"алуминиумски наплатки, 3D Навигација, електрична рачна сопирачка, сива металик боја

Peugeot 2008

Allure 1.2PureTech 130kc

Година на производство: 2020
Изминати километри: 5.300 km
Цена:20.800 € (1.285.440 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+REF+AFU+ESP+ Hill assist, 6 воздушни перничиња, еко LED предни светла со автоматско вклучување/исклучување, active Safety Brake, 17" SALAMANCA алуминиумски наплатки, Visio Park 1: 180° задна камера за помош при паркирање, Peugeot i-Cockpit® 3D со 3D дигитална инструментална табла, надолжни кровни носачи во црна боја, дополнително затемнети задни стакла и задно ветробранско стакло, 10" HD екран на допир со 3D навигација, електрична сопирачка за паркирање, централно заклучување со далечинско управување, сина металик боја

Peugeot 3008

Active PACK 1.5BlueHDI 130kc

Година на производство: 2021
Изминати километри: 1.500 km
Цена:27.200 € (1.680.960 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+CDS+ASR+AFU+REF+Hill assist, 6 воздушни перничиња, автоматски двозонски клима уред, Pack Safety, темпомат со ограничувач на брзина, варијабилен серво управувач подесив по висина и длабочина, стартување на возилото без клуч : Hands-free, Електрични подигнувачи на предни и задни стакла, Peugeot i-Cockpit®со дигитален 12,3"TFT возачки екран во боја, Електрична сопирачка за паркирање, радио уред RD6 со 6 завучника, MP3, USB, DAB Bluethoot, ECO LED предни светла со LED дневни светла, 17" CHICAGO алуминиумски наплатки, Mirror Link функција, преден сензор за помош при паркирање, камера за помош при паркирање назад 180° поглед, бела перла металик

Peugeot 3008

Allure 1.5BlueHDI 120kc EAT8

Година на производство: 2018
Изминати километри: 12.300 km
Цена:28.700 € (1.773.660 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+CDS+ASR+AFU+REF+Hill assist, 6 Воздушни перничиња, автоматски двозонски клима уред, Pack Safety, 3D Навигација, адаптивен темпомат со ограничувач на брзина, варијабилен серво управувач подесив по висина и длабочина, полукожен ентериер со LED внатрешно осветлување, електрични подигнувачи на предни и задни стакла, Peugeot i-Cockpit®со дигитален 12,3"TFT возачки екран во боја, електрична сопирачка за паркирање, радио уред RD6 со 6 завучника, MP3, USB, DAB Bluethoot, LED дневни светла, 18" алуминиумски наплатки, Mirror Link функција, предна и задна камера за помош при паркирање, GRIP CONTROL , бела перла металик

Peugeot 508

Active 1.6HDI 120kc BMV6

Година на производство: 2015
Изминати километри: 62.500 km
Цена:13.900 € (859.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP,+REF+AFU,автоматски двозонски клима уред, серво управувач,6 воздушни перничиња,централно заклучување со далечинско,патен компјутер,темпомат,радио со CD+Bluethoot со 7” екран на допир, алуминиумски фелни 16”,комплетна електрика,hill assist,сензор за дожд и автоматско вклучување/исклучување на светла,мултифункционален управувач,металик боја

Користени возила од други брендови

TOYOTA Land Cruiser

3.0 Diesel AVT 4x4

Година на производство: 2010
Изминати километри: 227.400 km
Цена:26.000 € (1.606.800 ден.)

Дополнителна опрема:

Комплетен кожен ентериер,систем за лесен влез во автомобилот преку автоматско пoдесување на воланот при излегување и влагување, сончев кров, монитор преклоплив на таванот,кутија за ладење во централниот потпирач за раце,автоматски клима уред, 8 воздушни перничиња, борд компјутер (надморска висина, компас...),Навигација, алуминиумски фелни 18’’, предни светла за магла, мултифункционален екран на допир од 8”,,грејачи на предните седишта,7 седишта, електрично подесување на предните седишта со меморија,мултифункционален управувач со декорација кожа и дрво,металик темно црвена

Mitsubishi Outlander

Instyle 2.2 D

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 20.100 km
Цена: 29.500 € (1.823.100 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, навигационен уред, 7 кожени седишта, грејачи на седишта, LED светла, камера за помош при паркирање, активен темпомат, систем за предупредување за ненамерно напуштање кол.лента, отклучување и стартување без клуч, радарски систем за одржување на брзината, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори, активна гаранција
*Дата на прва регистрација 01.2016.

Nissan Navara

2.5D 170kc 4x4 N1 (товарно) AUTO

Година на производство: 2008
Изминати километри: 198.100 km
Цена: 11.800 € (‭729.240 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, серво управувач, 6 воздушни перничиња, централно заклучување со далечинско, грејачи на предите седишта со електрично регулирање, патен компјутер со висински параметри, радио со CD, кодирано стартување, електрика на предни и задни стакла, металик боја на каросеријата.
*товарно моторно возило со повраток на ДДВ